marți, 16 iunie 2009

Verde

Vreau sa fiu verde. Vreau sa fiu un verde crud, batut de Soare. Vreau sa fiu una cu Iarba. Vreau sa ma intind intr-un pustiu verde si sa simt, sa traiesc si sa iubesc...precum Iarba de un verde crud, batut de Soare.
Vreau sa fiu verde. Vreau sa traiesc razele Soarelui pe mine. Vreau sa ma infior sub stropii reci ai unei Ploi de toamna si sa rad intr-o Ploaie calda de vara.
Vreau sa fiu verde...si deasupra mea albastrul Cerului. Vreau sa port umbra Norilor si sa ma plec in fata Vantului, sa simt adierea lui cum trece prin mine si ma invie.
Vreau sa fiu verde. Vreau sa adorm sub plapumi de omat si sa visez. Vreau sa visez la lumina Soarelui.
Vreau sa fiu verde. Sa ma trezeasca primavara cu ganguritul pasarilor si sa ma bucur de lumina molcoma a Soarelui.
Vreau sa fiu verde. Vreau sa veghez Luna si Ea sa ma vegheze pe mine, iar Stelele sa ne tina companie.
Vreau sa fiu verde. Vreau ca picaturile de roua sa ma invioreze intr-o dimineata de primavara.
Vreau sa fiu verde...de un verde crud. Sa-mi trag viata din Pamant si sa ma intind la Cer.
Oaia mov

6 comentarii:

  1. vaiiiiiiiiiiiiiiiii doamna , ma scuzati, domnisoara oitza, dar ce frumos ati scris. ce de culori, ce de naturaletzuri. esti o biuti cuin a scrierilor verzi:) te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa vezi cat de mult ABETZ pe tine honey...daca tot vrei sa fii verde...te las sa fii tu oaia verde...si eu voi fi cea incolora:)Binie ase ni???:)

    RăspundețiȘtergere
  3. sigur inntr-o viata anterioara ai fost un capricorn eminescian, ca prea cu har scri.banuiesc ca dupa ce incepi sa-ti castigi existenta de pe ogorul oilor "negru pe alb" sa traiesti cu placerea de a fi o oaie mov, verde, roz ,bleu......si sa aduci pe pasunea ta multi si buni "berbeci" chiar si daca pe unii o sa-i mancam la protap, noi oile si caprele smitite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja esti. Este indeajuns sa stii ce iti doresti, si deja il ai. Fericirea este o bucurie tainica ce deriva din uimire; uimire in fata bogatiei si minunatiilor de dorinte curate si adevarate ce inima sincera le poate produce. Urmeaza-ti Focul Inimii si vei trai mereu aceasta Bucurie. Nimeni si nimic nu ti-l poate stinge sau lua. Fa-l singurul templu posibil caruia sa i te inchini. Fa-l Sacru. Si scrie mai departe ca sa aprinzi sau reaprinzi si altele in jurul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru mai multe detalii legat de oi,sunati-l pe Becali...........

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant articolul tau,cat despre culoarea
    Verde este culoare fertilitatii pamantului si sugereaza cresterea, expansiunea, nasterea si echilibrul. Bogatia campurilor inverzite sugereaza vioiciune!!!

    RăspundețiȘtergere